ZAJÍMAVOSTI

AGEL získal penzion, který bude sloužit zaměstnancům

24. 10. 2022

Doposud byl penzion využíván pro firemní potřeby (teambuildingy), avšak nyní bude zaměstnancům celé skupiny nabízen také pro rekreaci.

Text: Ing. Tomáš Želazko / Foto: archiv AGEL Servis

Skupina AGEL získala počátkem letošního roku penzion U Myslivců, který bude sloužit zejména zaměstnancům společnosti. Penzion, který se nachází v krásném prostředí Jižních Čech, nabízí komfortní ubytování pro rodiny s dětmi, ale i pro týmová setkání v rámci pracovních skupin. Doposud byl penzion využíván pro firemní potřeby (teambuildingy), avšak nyní bude zaměstnancům celé Skupiny nabízen také pro rekreaci. V letošním roce proběhla první týmová setkání společnosti AGEL Servis, Dopravního zdravotnictví a obchodního úseku Skupiny AGEL.

„Byla využita celá ubytovací kapacita penzionu. K aktivitám byl využit vnitřní i venkovní prostor objektu. Přes den zaměstnanci spolupracovali v týmech, vytvářeli zadané projekty, které později prezentovali. V odpoledních i večerních hodinách společnými silami uvařili guláš, u kterého probíhaly diskuze na pracovní témata, ale i neformální, o věcech soukromých, kdy se kolegové měli možnost více poznat. Zaměstnanci využili i možnost opékání špekáčků, odvážlivci plavby na loďce nebo jen tak povídání a seznamování se,“ uvádí Bc. Jitka Zhánělová, referentka korporátních záležitostí společnosti AGEL Servis.

Stylově zařízený myslivecký penzion se nachází v krásném prostředí Jižních Čech v obci Blato, nedaleko Nové Bystřice, na břehu Dolního Žišpašského rybníka a nabízí celkem 12 pokojů pro 30 osob. „Součástí vybavení je i data projektor, flipchart, takže je možné zrealizovat všechny pracovní aktivity,“ doplňuje Jitka Zhánělová. V areálu penzionu a jeho okolí se nabízí mnoho možností užití si volného času. V letní sezóně je v okolí je ideální terén pro cyklisty, rybník s možností koupání hned u penzionu, na břehu písečná pláž pouze pro ubytované hosty, v areálu hřiště pro volejbal/nohejbal, ohniště s posezením u grilování. V zimní sezóně jsou k dispozici upravené trasy pro běžkaře v nedaleké Nové Bystřici, nebo sjezdovka s vlekem.