Významné události

AGEL byl hlavním partnerem konference Zdravotnictví 2022

27. 12. 2021

Skupinu AGEL na konferenci zastupovali tři členové představenstva v čele s jejím předsedou Ing. Michalem Pišojou, MPH.

Text: Ing. Tomáš Želazko / Foto: Mgr. Gabriela Hrabinová

Společnost AGEL byla hlavním partnerem dvoudenní odborné konference Zdravotnictví 2022. Jedna z největších tuzemských konferencí se konala v Praze pod záštitou nyní již bývalého předsedy české vlády Ing. Andreje Babiše a nyní již bývalého ministra zdravotnictví Mgr. et Mgr. Adama Vojtěcha, MHA. Konference se zúčastnilo téměř 500 hostů.
Skupinu AGEL na konferenci zastupoval předseda představenstva AGELu Ing. Michal Pišoja, MPH, který se zástupci Ministerstva zdravotnictví, pojišťoven a nemocnic diskutoval jako host odborného bloku s názvem Nemocnice – úhrady v roce 2022, kompenzační vyhlášky a úhrady, personalistika, telemedicína. Konference se zúčastnily i 1. místopředsedkyně představenstva AGELu MUDr. Marie Marsová, MBA, a nyní již bývalá členka představenstva AGELu Ing. Miroslava Bella Sumková, PhD.
Cílem dvoudenní odborné konference bylo zejména představit odborné veřejnosti podmínky a rámce poskytování zdravotní péče v roce 2022 nebo představení aktuálních problémů v jednotlivých oblastech českého zdravotnictví.
Setkání bylo určeno pro odborníky, zástupce státu, poskytovatele zdravotní péče, zdravotní pojišťovny, zákonodárce, zástupce zaměstnavatelů a zaměstnanců, akademiků a dalších odborníků.